lauantai 4. helmikuuta 2012

SOB's

14.1.Alla olevan tekstin on suurelta osin kirjoittanut Heidi. Minä lisäsin kuvat, kuvatekstit ja pari kappaletta tekstiä. Hämärässä, tummasävyisessä ja korkeassa tilassa valo ei oikein riittänyt kuvaamiseen ja kuvatkin ovat hämäriä.

Kävimme kuuntelemassa Brazil Night -iltaa ravintola SOB'ssa (Sounds of Brazil). Illan esiintyjänä oli Nanny Assisksen bändi. Musiikkina soi bossanova, samba ja vauhdikkaampi brasilialainen rytmimusiikki. Iltaa rytmittivät brasilialaisen perinteen mukaan vähäpukeiset sambatanssijat.

Bändissä oli myös the Cuica Man Stan Rifken, joka on Heidin hyvä ystävä. Cuica eli hankausrumpu on alkujaan Afrikasta tuleva soitin, joka on kantautunut aikoinaan orjien mukana Brasiliaan. Soittamisen lisäksi Stan on erinomainen valokuvaaja.

Ruoka


SOB's oli matkan harvoja ruokapettymyksiä. Varsin kallis napostelulautanen oli osittain kuivaksi paistettu vaikkakin parhailta osiltaan oikeinkin hyvä. Synkkyydeltä pelasti erinomainen lämmin jälkiruokaleivonnainen.

Brunssipaikkana SOB's on sen sijaan yksi New Yorkin parhaita. Se maksaa 28,99 dollaria ja sisältää vapaavalintaisen alku-, pää- ja jälkiruoan. Näiden päälle brunssiin kuuluu rajoittamaton määrä sangriaa - sekä tietysti bossanovaa trion soittamana.


Hiukan järeämpää kamerakalustoa. Näihin tilanteisiin kaipaisin valovoimaista optiikkaa, mutta sellaisen hintalappu ei ole aivan pieni.Juomatölkki? Ei, helistin.Stan Rifken.


Ei kommentteja: