tiistai 7. helmikuuta 2012

Bostoniin, Bostonissa

20.-21.1.Harlemia ja Yankee Stadium. iPhone yllätti moneen kertaan kuviensa laadulla, mutta tässä valo ei ole yksinkertaisesti riittänyt. Silti, kuvat on saatu otettua muistoksi. © Heidi.Perjantaina 20.1. lähdimme Bostoniin, minä aamupäivällä ja Heidi illalla.Tämä lienee otettu hotellillamme. © Heidi.Bostonin kotikatumme Tremont Street. Combat Zone päättyi kuin seinään jotakuinkin hotellimme kohdalla. 180° käännös ja turisti näkee Theater Districtin. © Heidi.Yhdysvaltain surullisenkuuluisaa joukkoliikenteen puutetta ei huomaa ainakaan New Yorkissa ja Bostonissa. Jälkimmäisessä vaikuttaa MBTA, tuttavallisemin "T". © Heidi.

New Yorkin eksymissekoilujeni jälkeen pääsin korjaamaan miehisen egoni kolhuja toimimalla lähes natiivioppaana Bostonissa. Tiesin jo ennen vierailua, että Silver Line ei petollisesta nimestään huolimatta ole metrolinja vaan bussilinja. Siistissä metrossa (Kuulutuksista saa muuten oikeasti selvää! Tämä lienee ainutlaatuista maailmassa.) saa olla varovainen, mutta vain sen takia, että pysäkkivälit ovat lyhyitä ja epäsäännöllisiä toisin kuin New Yorkissa.Sillan yli ja oikealle. Kolmen vuosikymmenen odotus läheni loppuaan. © Heidi.

1 kommentti:

Heidi Lehmuskumpu kirjoitti...

Kultarakas,

Olit kyllä aivan mahtava opas Bostonissa. En ikinä unohda sitä, miten tulit hakemaan minut bussilta ja johdattelit suvereenisti kaupungin halki hotellille. :)

Tuo silta USS Constitutionille oli molemmille aika hirvitys. Auttaisi, jos sillassa ei olisi reikiä, ei korkeaa pudotusta veteen ja EI korkeanpaikankammoa. Vielä molemmilla. ;)