lauantai 4. helmikuuta 2012

Ravintola Sushisamba

16.1.Matkan ensimmäinen maanantai oli ikimuistoinen. Ensin Heidi vei minut syömään Sushisambaan, joka sekoittaa iloisesti japanilaisia makuja brasialaisiin ja perulaisiin. Kun tähän liitetään hyvä palvelu ja paikan tunnelmallisuus viehättävästä seurasta puhumattakaan hieno illallinen oli valmis.

Ravintolassa voi tilata yllätysmenun: tarjoilijalle annetaan kattohinta, jota ruoat eivät saa ylittää ja kaikki muu on kokin päätettävissä. Jännittävää, odottamatonta ja suositeltavaa.

Ensimmäinen kosketukseni wagyu-härkään. Mureaa!Chiliä!

Latinomaut toivat japanilaiseen ruokaan voimakkaampia ja tulisempia makuja. Ei mitään jyräävää vaan hyvää ruokaa laadukkaista raaka-aineista.

Jälkiruoka.


Sushisamban baari. © Heidi.

Chigaco

Illallisen jälkeen vuorossa oli elämäni ensimmäinen, mutta ei toivottavasti viimeinen, Broadway-musikaali Chigaco. Sekään ei unohdu ja näkemämme esitys oli yksinkertaisesti upea. Muun muassa Mr Cellophane esitettiin hienosti Ambassador-teatterissa.
Broadwayn teatterialueella on käsittämättömän paljon valomainoksia, mikä ei kovin hyvin kuviin takertunut.Illan jälkiruokana toimi kävely sateisella Broadwayllä.

Ei kommentteja: