torstai 9. helmikuuta 2012

Legal Sea Foods

22.1.

Se alkuperäinen Legal See Foods löytyy Bostonin Waterfrontilta.

Kun ravintola käyttää mottonaan virkettä If it isn't fresh, it isn't legal. ravintolalta myös odottaa hyviä mereneläviä. Bostonin Waterfrontin Legal Sea Foods ei tuottanut tässäkään suhteessa pettymystä vaan se kuului matkan kulinaristsesti parhaisiin kokemuksiin.Ruokajuomana toimi normandialainen alkoholiton siideri Duché de Longueville. Pidimme siitä kahden pullollisen verran. © Heidi.

Ensimmäiset osterit
Kumpikaan meistä ei ollut koskaan maistanut ostereita, joten ne olivat kokeilulistalla vaikka ainakin minua hiukan epäilytti. Miestarjoilija opasti meitä ystävällisesti ja rennosti ja suositteli listalta osterilajia ja kertoi miten hän itse pitää ostereista eniten.

Maku osoittautui lähinnä voimakkaan merelliseksi ja miedoksi ja tarinat alas mennessään lepattavista otuksista osoittautuivat saduksi. Ostereiden ei huomaa mitenkään olevan elossa.Sinisimpukoita.Valikoima grillattuja mereneläviä.
Lopuksi kävimme ulkona palelemassa turistikuvien ottamisen verran.

Legal Sea Foodsia voi suositella ja niitä löytyy useita Bostonista ja muualtakin Yhdysvalloista. Erityisesti pidimme sinisimpukoista.

Ei kommentteja: