lauantai 7. tammikuuta 2012

Suosi sosialismia eli jäähyväisiä HelsingillePoliittinen kannanotto Vanhankaupunginlahdella: "Suosi sosialismia - Se on kaikki kotiinpäin."

Lomamatkan Yhdysvaltain itärannikolle lähestyessä oli aika tehdä viimeisiä kävelyretkiä Helsingissä. Samalla tuli testattua kalakierroksella tuhoamani zoomin tilalle ostamani objektiivi. Objektiivi oli pakko hankkia sillä 18-55 mm objektiivin rikkoutuminen oli jättänyt ikävän polttoväliaukon kameravarustukseeni ja objektiiviksi valikoitui lopulta yleiskäyttöinen zoom, jonka maksimipolttoväli on hieman pidempi kuin rikkoutuneen valovoiman ääripäiden ollessa kuitenkin samat.

Enää viisi yötä New Yorkiin!Vihreäsilmäinen jazz-laulajatar sillalla.Vantaanjoen suu.Vanhan kaupungin myllymuseo.Näköala lintutornista kohti Arabianrantaa. © Heidi.Kalastusohjeita.Sorsat hämärtyvät pimenevässä iltapäivässä.Vanhankaupunginlahden palkittu silta.Setä tornissa. © Heidi.Modernia suomalaista rakentamista.Tekniikan museolle vievän sillan aidat ovat täynnä avioliittolukkoja.Aavekoski.Koivikko, jossa olen käynyt usein sillä asuin Toukolassa yli kymmenen vuotta. Päiväkävely ja se, että Vihreäsilmäinen daami ei ollut täällä käynyt, veivät minut sinne takaisin.Kaatuneen puun juurakko.Lonkalta otettu kuva kuvaajasta.

1 kommentti:

Kid Henry kirjoitti...

Jostain syystä kauneimmat Helsinki-kuvat saa aina Vanhankaupungin lahdella. Itsekin on tullut tuonne eksyttyä (toistuvasti) erilaisten pokkareiden kanssa. Varsinkin kevään tulva-aikaan saa hienoja otoksia kun viitsii vetää kumisaappaat jalkaan ja kahlata ylävirtaan vanhan voimalaitoksen portaita.