sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Ravintola PerhoKävimme tammikuun viimeisen Suomessa vietettävän sunnuntain kunniaksi ravintola Perhossa brunssilla, jota minulle oli suositeltu useammaltakin taholta.Alkuruokabuffet oli laadukas salaatteineen, leikkeleineen ja kylmine kaloineen. Ei mitään kovin yllättävää. Leipäkin oli hyvää.Mielettömän kauniiksi rakennettu pääruoka-annos.

Pääruoka tarjoiltiin pöytään. Otimme molemmat kuhaa vaikka vaihtoehtokin, villisian ulkofilee, oli kiinnostava. Erittäin maukas annos, jossa mikään ei jyrännyt kuhan vienoa makua. Lisukkeena hernepyrettä ja kasviksia. Heidi kommentoi suunnilleen niin, että annos on niin hyvä, että kuhasta tulee kohta siian tilalle suosikkikalani.

Jälkiruokia oli neljä erilaista, joista pidin erityisesti suklaaleivoksesta.

Palvelussa näkyi selvästi Perhon asema opetusravintolana: se oli välillä hapuilevaa ja oppilaita, kuinka ollakaan, opetettiin työn ohessa. Palvelu oli ystävällistä ja se toimi. Hintaa kolmen ruokalajin brunssille kahdelle tuli 48 euroa eli hinta/laatusuhdetta ei voi pitää kuin erinomaisena. Suosittelemme.Brunssimatkan alku Pihlajamäestä.Spåra takaisin Kurviin. "Taidan mennä Haukeen." "Arvasin, se on vaarallisesti matkan varrella."Talviaamupäivä oli taittunut sumuiseen hämäryyteen.Design-roskalaatikko.Taivaallisen rauhan aukion vaalimainoksille on "yllättäen" tapahtunut asioita.

Ei kommentteja: