keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Helkassa lounaalla

Monet ruokablogaajat muistavat hyvällä Helkan keittiön järjestämää tilaisuutta ja kokeilulistalla on ollut jo pitkään Helkan lounas, mutta koska Helka on varsin kaukana työpaikaltani en ole saanut aikaiseksi.

No, lopulta tuli käytyä. Salaattipöytä osoittautui erinomaiseksi: tuoreista ja laadukkaista ainesosista sai kasattua omanlaisensa salaatin - allergikkona minua ärsyttää se, että joissakin paikoissa on mahdotonta syödä alkusalaattia koska kaikessa on porkkanaraastetta. Leipä oli mainiota. Buffetin annokset olivat tavallista lounasruokaa. Kanarisotto oli ok, spagetti nurkistaan hivenen kuivunutta ja bolognese-kastike maistui oikein hyvin.

Baarin puolella silmääni pisti yksinäinen oluthana, jossa oli suomalaista bulkkilageria. Suomalaisuuten panostavana ravintolana Helkan hanaan sopisi pienpanimon laatuolut.

Ei siis täydellinen kokemus, mutta 9 € hintaan hinta/laatusuhde on hyvä. Jos Helka olisi lähempänä työpaikkaani siitä tulisi todennäköisesti säännöllinen lounaspaikka.

Miinuksia Helka saa flashilla toteutuista kotisivuista, joiden seurauksena lounaslista on Firefoxilla käyttökelvoton, mutta plussaa siitä että verkossa antamaani palautteeseeni vastattiin ripeästi. Plussaa myös ystävällisestä palvelusta.

Ei kommentteja: