tiistai 4. maaliskuuta 2008

Ohi on

Sensuurimiekkari siis. Itse en päässyt paikalle, mutta yhtä lähdettä lukuunottaaamatta osanottajamääräksi mainitaan 500 mikä on oikein hyvin. Pelkäsin, että mielenosoituksesta tulisi täysi floppi aran aiheen vuoksi.

Yritän jatkossa olla paasamatta tästä aiheesta - ainakin kunnes valitukset Eduskunnan oikeusasiamiehelle ja oikeuskanslerille on käsitelty. Ihmiset, jotka eivät ymmärrä internetin tekniikasta, eivät ymmärrä myöskään sitä että sensuurilaista ei ole kuin haittaa lastensuojelun kannalta. On hämmentävää, että ihmiset eivät ymmärrä sensuurin ja sulkemisen eroa ja nyt ainakin Hollannissa taivastellaan miksi Suomen poliisi ei ole kertonut sikäläisille virkaveljilleen että sen mielestä Hollannissa on toistasataa lapsipornosaittia.

Hesarin uutisointi on masentavaa vaikka elättelenkin vielä toivoa, että se haastattelisi vaikkapa Kasvia, joka blogasi mielenkiintoisesti ja sieltä löytyy myös hänen Eduskunnan portailla pitämänsä puhe.

Arvaatte varmaankin ketä minä äänestän seuraavissa diktaattorin vaaleissa?

Pieni anteeksipyyntö paasaamisesta, mutta minusta tämä on tärkeä asia. Tämän piti silti olla ruokablogi eikä poliittinen ruokablogi.

Ei kommentteja: