sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Kesän ruokahaasteen äänestys

Kesän ruokahaasteen osallistumisaika päättyi eilen, joten tänään alkaa äänestys. Osanottajia oli mukavasti kahdeksan kappaletta.

Äänestyksissä on melkein aina käytetty PollDaddy.comia, mutta ilmaiseksi saa äänestää vain sata kertaa kuukaudessa ja raja on minusta liian alhainen. Kokeilen tässä äänestyksessä Blogspotin äänestyshärveliä. Äänestys löytyy siis poikkeuksellisesti tuosta vasemmasta reunasta eikä itse blogauksesta. Äänestysaika päättyy 30.7.2010 kello 23:59.

Äijäruoka kiittää kaikkia osanotosta ja hyvistä resepteistä. Alla haastevastaukset ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sausage Creature: KesähömpötysKesähömpötysHerkku & Koukku: Viilentävä kurkku-pastasalaatti tillipestollaViilentävä kurkku-pastasalaatti tillipestolla


Anzkun kauha: Lämmin tortellinisalaattiLämmin tortellinisalaatti


Villa Ainala Cuisine: MantelipestoMantelipesto


Kulinaarimuruja hampaankolossa: Hellesallad

Hellesalad


Tuulestatemmattua: Kesäruokahaaste: jalostettu nuudelisoppa
Kesäruokahaaste: jalostettu nuudelisoppa


Kurpitsamoska: Kesäpastaa.


Kesäpastaa.


Puolijauhoista: Papu-vuohenjuustopasta


Papu-vuohenjuustopasta

4 kommenttia:

Merituuli kirjoitti...

nöööyyyy! nyt harmittaa. olin ottanut väärin vaarin loppumispäivästä ja meinasin hoitaa homman kotiin huomenna. huolimaton minä :(. noh, olisin käyttänyt nuudeleita jonkin panerointiin vähän tähän tyyliin http://sillasipuli.blogspot.com/2009/01/nuudelipaneroidut-jttikatkaravut.html, mutta se oli ja meni... Hienoja ruokia ovat monet onneksi muistaneet laittaa ajoissa kisaan!

Ari Makela kirjoitti...

Onpa mielenkiintoinen resepti, Merituuli!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo äänestys ei nyt kyllä toimi. Olen kahdelta eri koneelta yrittänyt äänestää ja äänimäärä ei nouse vaikka mitä tekisi. Ja siis ensimmäistä kertaa yritän. Eikä tuolla näytä viimeisen vuorokauden aikana yhtään muutakaan ääntä tulleen..

Ari Makela kirjoitti...

Minusta taas näyttää siltä, että ääniä on tullut tämän päivän aikana monta lisää. Aamulla ääniä oli muistaakseni alle 50 ja nyt niitä on 53.

En saa itse äänestää, joten en voi testata.