sunnuntai 27. joulukuuta 2015

BLVD26 – uusi shampanja- ja viinibaari Helsingissä

From Ravintola BLVD
Uusi viinibaari mainostaa palveluhalukkuuttaan jo ikkunassaan.

Helsingistä on pitkään puuttunut hyvä viinibaari. Jokunen yritys on ollut, mutta olen ainakin itse joutunut pettymään huomatessani, että esimerkiksi yhdestä viime vuosien trendiviinibaarista ei saanutkaan laseittain kuin niitä viinejä, joiden pullonkorkki sattui olemaan auki. Restel Ravintoloiden Bulevardille marraskuun lopussa avaama BLVD26 vaikuttaa pirteältä ja tyylikkäältä tulokkaalta täyttämään tämän viininystävän kaipaaman aukon. Ainakin ensitreffeillä baarin henkilökunta vakuutti, että baarissa pääsee maistamaan lähes kaikkia tuotteita laseittain.

From Ravintola BLVD

From Ravintola BLVD

Tyylikäs ja väljä viininystävän olohuone


Äijäruokaa testasi BLVD26-viinibaarin avajaisissa. Ensivaikutelma sykähdyttää: maanläheiset värit, kynttilöitä, tyylikäs ja tunnelmallinen sisustus, mutta silti tarpeeksi väljä. Restel itse luonnehtii uutuuttaan bistron, baarin ja loungen yhdistelmäksi. Sisustussuunnittelusta vastannut Jaana Ekman Visionary Design Partnersilta on osannut loihtia todellisen viininystävän olohuoneen Helsingin keskustaan. Tunnelma on niin kotoisa, että ajatuksissani matkustan New Yorkiin, jossa asuin taannoin kolmisen vuotta.

From Ravintola BLVD
Sisustussuunnittelija Jaana Ekman Visionary Design Partnersilta

Kuten olohuoneessa kuuluukin, viininystäville tarjoillaan vaihtuvan valikoiman mukaan viinejä ja shampanjoita – hintojen pysyessä kohtuullisena. Mikäli muistan oikein, baari mainostaa myös tarjoilevansa viinit pöytiin.

From Ravintola BLVD

Ah, kynttilöitä!


Viinejä maisteluannoksina? Kyllä, kiitos!


BLVD26 iskee suoraan viininystävän sydämeen tarjotessaan myös maisteluanoksia. Mikäli haluaa maistella pienempinä 8 cl annoksina kolmea eri viiniä, tämä onnistuu.

"Pienimmillään 2 cl viinilasillinen tuo kalliimmatkin laatuviinit kaikkien saataville”, kertoo Restelin juomatuoteryhmäpäällikkö Slava Arion.

From Ravintola BLVD
Nämä lasit säväyttivät!

From Ravintola BLVD

Buletseja Bulevardin kunniaksi


Valikoimaa on suunniteltu myös pilke silmäkulmassa. Tapasten sijasta tarjolla on Bulevardi-sijaintiin viittaavia sormisyötäviä, buletseja. Erikoisoluiden tai tuorepuristettujen mehujenkaan ystäviä ei ole unohdettu.

From Ravintola BLVD
Avajaisissa oli tarjolla tällaisia sormisyötäviä.

From Ravintola BLVD

From Ravintola BLVD
Buletseja odottamassa ottajaansa.

From Ravintola BLVD

BLVD26 mainostaa myös järjestävänsä erilaisia tapahtumailtoja vaihtuvien teemojen ympärille. Viinien lisäksi teemoissa näkyvät erilaiset hyvinvointituotteet, kuten korut, kellot, laukut ja kengät.

Äijäruokaa suosittelee ensikokemuksensa perusteella tutustumista uuteen BLVD26-viini- ja shampanjabaariin, ja aikoo itsekin pistäytyä baarissa. Restel Ravintoloiden ketjujohtaja Jan-Erik Lagerström ei välttämättä ole ollenkaan liian kunnianhimoinen visioidessaan baarin olevan pian Suomen suosituin ja suositelluin viini- ja shampanjabaari. Mikäli viinit säilyvät kaikkien maisteltavissa, kohtuuhintaisina ja henkilökunta palveluhenkisenä, BLVD26 on hyvällä tiellä.

From Ravintola BLVD

From Ravintola BLVD

From Ravintola BLVD

Ei kommentteja: