perjantai 10. heinäkuuta 2009

Makkarajuttu

Minä en pidä nettiäänestyksistä, jotka käsittelevät vakavia asioita, joita näkee vaikkapa Hesarin sivuilla. Näin, vaikka olen joskus kauan sitten kirjoittanut läjän perliä, joka toteutti nettiäänestyksen.

Otetaan esimerkiksi vaikkapa noin ylipäätään arvostamani Hesarin suhteellisen tuore Päivän kysymys Onko makkara salonkikelpoinen ruoka?. Kysymys on harvinaisen huono: makkara on kaikkea muuta kuin yksinkertainen asia. Se, että suomalaiselle tulee ensimmäisenä negatiivisia viboja, ei ole makkaran vika. Nettiäänestyksissä voi äänestää n kertaa jos haluaa ja osaa. Nettiäänestyksiin värvätään verkossa ihmisiä tyyliin Tuolla ollaan väärää/oikeaa mieltä, käykääpä äänestämässä..

Hyvä makkara on hyvää.

VerkossaRahola makkarasta

1 kommentti:

Ketturouva kirjoitti...

Söimmepä tässä hiljattain WurstFennican raakamakkaroita ja vallan salonkikelpoiselta ne minusta maistuivat, ainakin jos määritellään maun perusteella.

Sen sijaan Helsingin Makkaratehtaan sinänsä houkuttelevilta vaikuttaneista Yönakeista jäi paha mieli, koska pilaantuivat mokomat pakettiinsa jo ennen viimeistä käyttöpäivää. Niistä onkin pitänyt antaa palautetta valmistajalle mutta matkailun takia se on jäänyt...