torstai 23. lokakuuta 2008

Zen Sushi

Kämpin galleriassa olevassa Zen Sushissa tulee käytyä usein lounaalla. Paikka on siisti ja valoisa, mutta myös valitettavan suosittu: lounaalle pitää mennä viimeistään 11:15. 11:30 paikka on jo tupaten täynnä.

Kävin tänään Zen Sushissa ystäväni kanssa lounaalla ja me molemmat paikkasimme sushivajettamme. Sushi oli jälleen kerran hyvää, mutta Zen Sushin misokeitto on ollut aina vähän ohutta minun kielelleni. Tilaan sen kyllä käytännöllisesti katsoen aina. Niille, jotka eivät raakaa kalaa syö löytyy vaikkapa yakitoria.

Äijäruokala suosittelee vaikka olenkin yleensä hämyisten ravintoloiden ystävä.

2 kommenttia:

Meri, Helsinki kirjoitti...

Hmm, me ollaan käyty Zen Sushissa vaan kerran ja jäi jotenkin huono kokemus. Onko se sun mielestäsi niin hyvä, että uusi mahku kannattaa antaa? Ja huom., me ei koskaan päästä sinne lounaalle vaan lähinnä lauantaina... Eli ehkä odotuksetkin on erit. :-) Miten vertaisit Ichibaniin?

Ari Makela kirjoitti...

Aikatalon Ichiban on ilmeisesti sinulle suosikki? Se pienenä paikkana viehättää ja se on ainut paikka, jossa olen syönyt meriankeriasta (nigirizushissa). Kampin keskuksen Ichibanissa olen käynyt kaksi kertaa ja en kyllä aivan helposti lähde sinne kolmatta kertaa sillä riisi oli kummallakin kertaa huonosti keitettyä (okei, riisin täydellisesti onnistut keittäminen ei ole helppoa).

Zen Sushi on vähän liian liian iso minun makuuni, mutta sushista kyllä pidän siellä. Millä tavalla Zen Sushi oli teille huono kokemus? Kiinnostaisi kuulla ja jos Äijäruokala on liian julkinen paikka niin meilatakin saa.

Vähän harmittaa, että en kertaakaan Japanissa ollessani syönyt sushia. Aina kun nälkä ja minä kohtasivat sushipaikat olivat tupaten täynnä. Mutta ehkä tämä taas on sukua sille, että en ole koskaan syönyt sushia Kotossa tai Kabukissa. Jälkimmäisessä sentään luki pitkään seinällä "Parasta Sushia Osakan tuolla puolen" :)