maanantai 13. lokakuuta 2008

Ankkamainos

En ymmärrä blogspotia siinä mielessä, että julkaistun blogauksen aikaleima on hetki, jolloin jutun kirjoittaminen on aloitettu. Ja koska tämä ankkaruoka oli jumalaisen hyvää mainostan sitä vielä jorinalla.

Olkaa hyvät: ankkaa katalonialaisittain.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on outo juttu, mutta julkaisuaikaa voi säätää valitsemalla kirjoitettavan postauksen vasemmasta alalaidasta julkaisuasetukset ja kirjoittamansa haluamansa kellonajan sinne. Näin saa kirjoituksen näyttämään joko sitä aikaa, jolloin sen oikeasti julkaisee tai ajastaa esim. loman ajaksi uusia kirjoituksia tuleville päiville.

Ari Makela kirjoitti...

Kas, tuo asetus on jäänyt minulta täysin huomaamatta. Kiitos vinkistä!

Rauna kirjoitti...

Onhan se hitusen työlästä, mutta silti aikas näppärää. Itse kirjoittelen joskus ahkerasti illalla, mutta en viitsi kahta bloggausta samalle illalle laittaa (paitsi tänään), joten ajoitan toisen kirjoituksen seuraavaan päivään.

Joskus se saattaa olla huono ajatus, jos sattuu jotain traagista ja kirjoitus on ylihilpeä. Kauhajoen surmien päiväksi olin mennyt ajoittamaan jutun, jota en tapahtumien valjettua oikein pitänyt sille päivälle sopivana, joten poistin sen sitten myöhemmin samana päivänä. Täytyy toivoa, ettei toisia samanlaisia tule kohdalle.