torstai 16. lokakuuta 2008

OluthavaintojaVanhin oluthavainnoistani on yli vuoden takaa. Ghibli-museolla, jossa yours truly poseeraa ison kaverin kanssa hiestä likomärkä Nalle-Puh T-paita päällä (vaelluspaitani olivat pyykissä tuona päivänä), on oma olut:Muistaakseni olut on teknisesti laadukas lager, mutta ei erityisen mielenkiintoinen. Joimme sen japanilaisen hodarin seuraksi.Traquairiin törmäsin Oljenkorressa, 7,5 % on paljon oluelle, mutta Traquairilla on riittävästi runkoa, joten se kestää vahvuutensä hyvin. Vähäisestä alkoholipitoisuudestaan huolimatta olut tuo mieleen barly winen.
Fox's Nob'ia oli tietysti pakko ostaa jo pelkästään sosiaalisista syistä.

Takaetiketissä lukee


The Tale Behind the Name

Local folklore tells of a fox that lived in and around the Old Highgate and Walsall. Brewery although frequent sightings of the fox where recorded no one ever caught more than a glimpse of the animal's head as he darted amongst the barrels.

The old English word for head is nob and this beer is named after that elusive fox.


Olut itsessään on humalainen ja miellyttävä ale.Neljäs setin olut on O'Hara's Irish Red, joka on nimensä mukaisesti irlantilainen punainen ale. Näistä oluista Traquairin jälkeen selvästi voimakkaimman ja persoonallisimman makuinen.

Ghibli-museossa otettu kuva on © TJ.

1 kommentti:

david santos kirjoitti...

Great work and very nice posting.
Congratulations!!!