torstai 5. marraskuuta 2015

Konsertti lääketieteen hyväksi 10.11.2015

From Konsertti lääketieteen hyväksi 2015-11-10

Konsertissa esiintyy myös Millhill Big Band solisteinaan Laura Leisma, Grigori Joffe, Heidi Lehmuskumpu ja lauluyhtye fiveAlive. Kuva copyright © Soile Nevalainen.

Konsertti lääketieteen hyväksi

Hyvät lukijani, musiikin ystävät, tieteen ystävät. Olette varmasti huomanneet, kuinka tutkimuksen määrärahoja ollaan leikkaamassa. Sitä kautta leikataan myös meidän kaikkien mahdollisuuksia saada tarvittaessa ensiluokkaista hoitoa. Uudella rahalla voidaan tehdä myös uusia avauksia.

Yliopistot käynnistivät vuonna 2010 aktiivisen varainhankinnan. Helsingin yliopistolla on käynnissä Helsinki Insight 375 -kampanja, jonka osana Helsingin yliopisto järjestää ensimmäistä kertaa varainhankintakonsertin. Sen tuotto menee Lääketieteen rahastoon. Tarkoituksena on lisäksi herättää keskustelua siitä, että myös yliopistot tarvitsevat yksityistä rahaa.

Konsertti on huikea taide-elämys. Musiikkia löytyy argentiinalaisen tangon kautta iskelmään, indie-popiin ja jazziin. Lavalle tulee kuutisenkymmentä muusikkoa. Esiintyjiä, joita ei normaalisti näe. Milloin muulloin näkisit lavalle nousevan muun muassa HUSin johtava ylilääkärin, Grigori Joffen, big bandin solistina? Tai psykiatrian professorin Erkki Isometsän kitaran varressa?

Terveys on meille kaikille tärkeää. Erityisesti sen huomaa, jos sen menettää. Mitä enemmän sairauksia tutkitaan, sitä paremmaksi hoito muuttuu ja se auttaa meitä kaikkia.

Muualla verkossa


Lääkärimuusikot konsertoivat 10.11.2015.
Ainutlaatuinen lääkärimuusikoiden hyväntekeväisyyskonsertti 10.11.


Liput tähän hienoon konserttiin saa lippupalvelusta.

From Konsertti lääketieteen hyväksi 2015-11-10

Luuluu, kuva copyright © Kari Jalonen.

Ei kommentteja: