torstai 17. joulukuuta 2009

Keittokirjabongauksia

Joululahjaostoksilla bongasin Akateemisessa kolme keittokirjaa, jotka kiinnittivät huomioni. Taannoin jäi nimittäin harmittamaan, että Risto ja Ritva Lehmusoksan Mannerheimin pöydässä jäi hankkimatta ennen painoksen loppumista ja tuntui jotenkin oudolta, että olisin ostanut suomalaisen keittokirjan englanninkielisenä. Mutta nyt sitä taas saa! Tosin pehmeäkantisena, mutta onhan se puolet halvempikin kuin kovakantinen ensimmäinen painos. Lomaa sekä luku- ja kokkausaikaa odottaessa.

The Julie/Julia Project'sta kertova leffa on tehnyt tehtävänsä sillä näin ensimmäisen kerran Suomessa Julia Childin Mastering the Art of French Cooking -kirjan molemmat osat. Pehmeäkantisina nämäkin, mutta tälläkin kertaa hinta on puolet siitä mitä omat kovakantiseni maksoivat netissä. Childin kirjoja voi vilpittömästi suositella.

2 kommenttia:

Merituuli kirjoitti...

täytyy kyllä hommata tuo Julia Childin kirja. leffan perusteella kuvittelisin löytäväni siitä monenmoista mielenkiintoista, varsinkin kun ranskalainen keittiö on meille aika tuntematon.

Ari Makela kirjoitti...

Olen aivan varma, että pitäisitte kirjoista.