sunnuntai 30. elokuuta 2009

Äijäruokala naamakirjassa

Aika moni ruokablogi on nostanut itsensä Facebookin NetworkedBlogs-sovelluksen kautta. Viikonlopun aikana minäkin sitten ihmettelin miten tämä tehdään, mutta totesin loppujen lopuksi, että olinkin tehnyt se jo kauan sitten, mutta homman ihmettely oli jäänyt kesken ja unohtunut. Kiitokset niille yhdeksälle, keitä he olivatkin, jotka olivat spontaanisti verifioineet minut blogin pitäjäksi. Tänään pienellä kerjäämisellä löysin muutaman lisää ja pääsin yli vaadittavan kymmenen verifioijan rajan yli.

Verifioinnissa on sellainen epämielluttävä ominaisuus, että jos verifioi blogin pitäjän ilmoittautuu samalla myös blogin seuraajaksi. Se, että ihminen A tietää ihmisen B olevan oikeasti blogin C pitäjä ei automaattisesti tarkoita sitä, että A on kiinnostunut blogista. Tsktsk, NetworkedBlogsille tästä. Itse tulin lähettäneeksi verifiointipyynnön muutamalle ihmiselle, joiden tiedän tietävän minun ja blogini yhteyden, mutta jotka käsittääkseni eivät blogiani lue. Tämä oli aika ikävä yllätys.

Joka tapauksesa jos joku haluaa lukea blogiani Facebookin kautta niin se löytyy myös osoitteesta http://apps.facebook.com/blognetworks/blog/Äijäruokaa/. Henkilökohtaisesti aion jatkaa blogien seeuraamista RSS-lukijalla, mutta olkoon käytössä tämäkin vaihtoehto.

Ei kommentteja: