maanantai 8. joulukuuta 2008

Pikkujoulujen puutteessa II

Kommenttiloorassa on ennätysmäinen määrä kommentteja ja nyt on aika päättää mitä, missä ja milloin. Tapaamme Kurvin William K:ssa torstaina 11.12.2008 kello 17 alkaen (vain Kannat kattoon otti kantaa kellonaikaan) ja kun lomallaolijalle se on aivan sama niin olkoon se Raunan ehdottoma 17-18.

Jotta löytäisimme toisemme niin Äijän kuvia voi käydä katsomassa tuolla. Jos pesukone suo valitsen merkillisimmät vaatteeni: pukeudun mustiin farkkuihin, mustaan T-paitaan, jonka selässä lukee "Yamato" (kaksi kanjia sellaista kiinalaista merkkihäkkyrää) japaniksi ja toivottavasti läheisessä naulakosta löytyy ruskea hattu ja laivastonsininen pitkä öljykangastakki. Tuskin sellaisia tyyppejä ravintolasta kovin montaa löytyy. Puhelinnumeroni on 040 766 3106.

Tervetuloa niin blogaajat kuin lukijatkin.

3 kommenttia:

Ketsuppi kirjoitti...

Tuuaanko napoa, vai juuaanko glögiä vainen?

Ari Makela kirjoitti...

Eipä tuonne voi eväitä viedä. Onkohan se edes Suomessa pykälien mukaista?

Anonyymi kirjoitti...

Eräässä helsinkiläisessä anniskelupaikasssa saatiin kerran suostuteltua tarjoilija siihen, että haettiin pitsat vastakkaisesta ravintolasta (kyseisessä baarissa ei ollut omaa ruokalistaa), kunhan ne kuljetettaisiin sisään niin, että tarjoilija "ei näkisi niitä". Saatiin näin viettää hauska ja pitkä ilta Riskiä pelaten. Eli ei taida olla pykälien mukaista, mutta joskus harvoin löytyy yllättävää joustoa. Ei ehkä kovin usein, mutta tässä tapauksessa tarjoilija älysi meidän lähtevän muualle murkinan perässä ja pelasi varman päälle.