keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Emelisse IPAHauen tiskiltä minua on tuijottanut tiiviisti hollantilainen Emelisse IPA eikä se tuottanutkaan pettymystä. Rapsakasti humaloidussa 4,5 % oluessa on runsaasti hiivasakkaa, jonka vuoksi se kannattaa kaataa varovaisesti ja kun hiivaa lopulta päätyy lasiin maku muuttuu selvästi, mutta se on edelleen miellyttävä.

Valtaosa blogauksesta tuli tehtyä Hauessa uudella Nokia E63:lla (ilmainen WLAN on pop) aivan samalla tavalla kuin kirjoittaisin pöytäkoneeni ääressä, mutta puhelimen selain - tai minä - tökki enkä saanut kirjoitettua tekstiä kuvan jälkeen, en millään vaan kursori päätyi aina väärään paikkaan kun yritin kirjoittaa kuvan jälkeen.

Toinen huomio blogaamisesta: usein automaattitallennus epäonnistuu jatkuvasti peräkkäin, mutta vahingossa keksin helpon keinon kiertää ongelma: sen kun kirjoittaa rikkinäistä HTML:ää kuten vaikkapa otsikkotagin <em ja julkaisee. Julkaisutoiminto tarkistaa HTML-koodin ja toteaa, että sori, ei käy. Ja kas, automaattitallennus toimii taas. Pitikö tämän tajuamiseen oikeasti mennä melkein kolme vuotta?

Ei kommentteja: