lauantai 16. tammikuuta 2010

Memphis hyvässä seurassa

Memphis-ravintolat ovat olleet minulle perinteisesti lounaspaikkoja - varsinkin silloin kun sellainen oli aivan työpaikkani vieressä Bulevardin ja Erottajan kulmassa. Ravintola katosi kun talo remontoitiin ja sen jälkeen on tullut käytyä harvakseltaan Yliopistokadun Memphisissä lounaalla.

Eilen söin Memphisissä ensimmäisen kerran illalla ja listalta osui silmään välittömästi karibialainen tonnikala, jota oli pakko kokeilla. Tehdessäni tilausta tarjoilija kysyi haluanko tonnikalan mediumina vaiko kypsänä. Tavallaan pidin kysymyksestä, tavallaan en. On hyvä asia, että ruokailijan mieltymykset otetaan huomioon, mutta ajatus kypsäksi pilatusta tonnikalapihvistä hirvittää silti.

Annos oli pieni taivas. Kiitos ravintoloille ja hyvälle seuralle eilisestä.

6 kommenttia:

Merituuli kirjoitti...

kiitos itsellesi ainakin kolmen tähden verran ;)!

Hanna Takala kirjoitti...

Olipas kyllä kysymys, tonnikala tosiaan on pilalla jos se on ihan kypsäksi asti vedetty :(

Oli mukava nähdä!

Rauna kirjoitti...

Sulle kävi paremmin annoksen suhteen kuin mulle, mutta onneksi odotukset olivatkin enemmän seurassa ja illan tunnelmassa. Ja olikin mahtava ilta, kiitos.

Kirsikka kirjoitti...

Mä en Arin annosta nähnytkään. Täytyy käydä testaamassa. Rauna ainakin nautti omastaan piiiitkään, vaikkei sitten ehkä niin hyvää ollutkaan:).

Rauna kirjoitti...

Se oli ihan normiaika illallisen nauttimiseen. Hitaasti nauttien samalla seurustellen. ;)

Ent-tu kirjoitti...

Valitettava fakta vaan on se, että on paljon niitä hassun tietämättömiä jotka ei uskalla syödä kalaa mediumina - Suomessa lohikin vedetään aina ihan ylikypsäksi!