maanantai 17. syyskuuta 2012

Rapujen juhlaa

Arilla on antennikammo. Kaikki merenelävät, joilla on antenni, saavat Arin kädet tutisemaan. Tämä ei tule esille kovin usein, mutta kesti hetki saada Ari houkuteltua firmani Moniverson vuotuisiin rapujuhliin elokuun alussa. Lähteminen helpottui, kun kerroin, että tapana on ollut herkutella muillakin ruokalajeilla.


Arin käyntikortti: quiche


Niin kauan kuin olen Arin tuntenut, hän on puhut quichesta. Eikä suotta. Quiche on selkeästi yksi monista Arin onnistuneista herkuista; Arin käyntikortti. Näihin juhliin Ari taituroi quiche savoyarden.Yksi antenniotus tuhottu!


Olen ylpeä Arista: hän sai tuhottua yhden antenniotuksen itse kammostaan huolimatta! Minä autoin hieman, joten pääsimme molemmat nauttimaan muutaman herkullisen rapuleivän. :)

Grilliruokaa ja ihania salaattia


Rapujen jälkeen siirryimme pääruoan eli grillattavan lihan ja salaattien pariin. Kiitos Annelille ja Pirjolle upeiden salaattien loihtimisesta.

Loppuhuipennuksena piiras ja juustoja


Iltamme päättyi herkulliseen piiraaseen sekä juustoihin. Kiitos Arille tämän blogauksen kuvista. Ja erityiskiitos Moniverson kollegoille herkullisesta, hauskasta ja kaikinpuolin ikimuistoisesta illasta!

Ei kommentteja: