tiistai 19. huhtikuuta 2011

O'Malleys'issä keikallaO'Malleys, Suomen vanhin irkkupubi. Suomen nastimmassa stadissa, Asterixia lainatakseni.

Keikoilla tulee käytyä valitettavan harvoin ja kimmokkeena toimiikin yleensä se, että kysymyksessä on bändi, jonka kokoonpanosta tunnen jonkun. Willie, Waylon & Junior. Keikka with Pena kuuluu joukkoon kuten myös Lime Hill Quartet. Muilla "tutuilla" bändeillä ei taida kotisivuja ollakaan.

Tällä kertaa Willie, Waylon & Junior with Pena soittivat irkkupubissa O'Malleys'. Muistan tuttavallisesti Mälliksi kutsutun pubin pienenä komerona vuosien takaa, mutta jo aika monta vuotta sitten sitä laajennettiin huomattavasti. Siellä ei tule kovin usein käytyä, koska se ei ole kulkureittieni varsilla, mutta mukava paikka se on. Hyvää olutta ja siideriä.

Kysyin saako keikkaa kuvata ja sain "Totta kai!" -vastauksen. Kalakierroksella tuhoamani pikkuzoomin puute pakotti käyttämään makrolinssiäni, joka kuulostaa oudolta objektiivilta keikan kuvaamiseen, mutta toisaalta se on aivan ehdottomasti laadukkain linssini. Vaihtoehtoja ei ollut, joten kuvaamaan.Tuoppiteline.

Lusikoillakin voi soittaa.

Jostain syystä muusikkoja on kiva kuvata myös ravintolan lattialla vatsalleen maaten. Tälläkään kertaa en saanut moitteita kunhan hoidin homman niin, että en kolhinut muita asiakkaita ja väistelin riittävästi henkilökuntaa. Kerran olen joutunut todistamaan naispuoliselle ystävälleni, että en kuvannut erään tunnetun suomalaisen solistin hameen alle. Ei, minä kuvasin sitä basistisetää.Minulla on fetissini, mutta saappaat eivät niihin kuulu. Oli vain pakko kuvata Hauen kantiksen buutsit, koska mieleeni tuli tarina ystävästäni, joka sovinistia leikkiessään päätyi lattialle naisen saapas niskallaan.
Game Over.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...