torstai 9. toukokuuta 2024

Hotelli Kreutzwald ja ravintola La Cucina

The pool

Kreutzwaldin spa-osasto osoittautui todelliseksi nautinnoksi.

Lomalla kävimme, jälleen kerran, Tallinnassa, tuossa hyvän ruoan ja mielenkiintoisen historian kaupungissa. Tällä kertaa yövyimme hotelli Kreutzwaldissa. Huone osoittautui siistiksi ja asialliseksi, mutta hiukan karuksi. Kylpyhuoneessa oli poreallas ja oli kieltämättä ihanaa lillua rakkaansa kanssa isossa ammeessa. Mutta ensimmäisen päivän upean spa-kokemuksen jälkeen oli kokenut paljon enemmän luksusta.

Kake in waves

Matkoillamme mukana kulkee kumiankka nimeltä Kake. Ostimme sen elokuussa 2023 käydessämme Belfastissa Titanic Belfast-museosta ja sen jälkeen Kake on ollut pysyvä matkaseuralainen.

A collection of fruit

Spa-pakettiin kuului herkullinen hedelmälautanen, pullo asiallista kuohuviiniä ja rentouttava tunnin hieronta, jonka parhaat palat olivat tosin niitä, että hieroja runttasi minua niin, että sattui. Muistutus itselleni: minulla on työpaikan kautta oikeus mennä hierojalle kunnolla ruhjottavaksi. Miksi en käytä tätä etua? Istun aivan liikaa tietokoneen ääressä sekä töissä että vapaa-ajalla.

La Cucina

Olimme etukäteen kiinnittäneet huomiota siihen, että hotellin ravintola La Cucina oli saanut hyviä arvosteluja. Spassa kaipasimme jotain suolaista ymmärtäen, että span ilman kosteusprosentti ei ole ihanteellinen pizzalle, mutta tilasimme silti napoletana-pizzan, joka osoittautui erinomaisen herkulliseksi. Anjovis toimi oikein hyvin.

An anjovis pizza

An asparagus pizza

Pari päivää myöhemmin himo pizzaan iski uudellen ja kävimme uudelleen La Cucinassa ja tilasimme listalta tällä kertaa pizza asparagin. Parsakausi, mozzarellaa, tomaattikastiketta. Tämä oli pakko toteuttaa kotikeittiössä viime viikolla. Vähätellen sanoen, ei huono.

Ei kommentteja: