lauantai 12. maaliskuuta 2016

Arvonta: vapaalippuja viininystävän päivään

Vapaalippuja Viininystävän päivään

Tarjolla on neljä vapaalippua ViiniExpon tapahtumaan Viininystävän päivä, joka pidetään Helsingin Messukeskuksessa 18.3. kello 15-20 ja 19.3. kello 11-18. Yhden lipun arvo on 19 €.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.

Olet mukana arvonnassa, jos kommentoit jotain positiivista tähän bloggauksen tai sen jakoon Facebookin ryhmässä Äijäruokaa.

Arvonta päättyy sunnuntaina 13.3. klo 20. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai Facebook-viestillä mediasta riippuen. Muista siis jättää sähköpostiosoitteesi, jos osallistut arvontaan blogikommentilla. Sähköpostiosoitetta en luonnollisesti käytä mihinkään muuhun, kuin arvontaan.

Liput toimitetaan postitse heti, kun olen saanut voittajan yhteystiedot.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Facebook päivitystesi kautta olen eksynyt "Äijäruokaan". Houkuttelevia kuvia ja mielenkiintoisia reseptejä joista olen saanut välillä ideoita omaan ruuanlaittoon.

Ipu kirjoitti...

Äijäruokaan tutustuin erään suljetun nautintoryhmän kautta. Herkullisen näköisiä kuvia ja ohjeita. Otan näistä vinkkejä ja ideoita omaan keittiöön. Kiitos! ☺

Ipu kirjoitti...

Äijäruokaan tutustuin erään suljetun nautintoryhmän kautta. Herkullisen näköisiä kuvia ja ohjeita. Otan näistä vinkkejä ja ideoita omaan keittiöön. Kiitos! ☺

mariamaria kirjoitti...

Äijäruoka on mielentila. Minäkin äijäilen usein ;)

marialuok@gmail.com

Peace kirjoitti...

Hyviä reseptejä, oispa munkin äijä näin kiinnostunut kokkailusta

pauleceb@gmail.com

Ari Makela kirjoitti...

Kiitos kaikille osallistujille. Osa osallistui Facebookissa. Arpaonni osui henkilöille: Sanna Finell, Arleena Ceballos, mariamaria ja Ipu.

Otan voittajiin vielä tänään yhteyttä.