maanantai 5. syyskuuta 2011

Café Tin tin tangoAnnos Tintin, minun kevyt lounaani. Teetä, tuoremehua ja croissant marmeladilla.

Café tin tin tango on tullut vuosien varrella käytyä muutaman kerran; treffeillä ja haukkaamassa jotain pientä. Viimeksi kävin siellä ystäväni kanssa "aamiaisella", joka oikeastaan oli lounas: kahvilan aamiastarjoilu kun jatkuu koko päivän.Ystäväni runsaampi annos eli ruispala. Kahvia tai teetä, tuoremehua, sämpylä, ruissämpylä, voita, kinkkua, juustoa, kurkkua, tomaattia, kananmuna, luonnonjogurttia, hunajaa ja omenaa.

Pidin omasta annoksestani ja ystävänikin annos oli kuulemma hyvä. Paikka on tunnelmallinen ja erityisesti muistan kerran, jolloin istuin katetulla terassilla leppeässä kesäsateessa. Juomavettä hakiessa saa olla hivenen varovainen sillä hanasta saa helposti hiukan liikaa vettä. Hiukan as in British understatement. Erikoisuutena kahvilassa on paitsi A-oikeudet ja sauna niin myös pesula. Väkevien hyllyyn en ole tutustunut, mutta laadukkaitakin juomia hyllyiltä löytyy.

Äijäruokala suosittelee.

Croissant marmeladilla oli minulle uusi ja miellyttävä kokemus ja inkiväärifriikin mieleen tuli, että olisiko liian perverssiä tehdä inkiväärillä maustettua marmeladia tähän tarkoitukseen?

3 kommenttia:

aleksi kirjoitti...

huonosti paistettu fasun pakaste kroisantti ei kyllä mua oikein innosta

Ari Makela kirjoitti...

Minusta tuossa ei ollut mitään vikaa, mutta ehkä en sitten vain ole saanut hyvää croissantia koskaan.

kielensyöjä kirjoitti...

Kokeile ihmeessä sitä inkiväärimarmeladia!