lauantai 21. toukokuuta 2011

Gallows BirdGallows Bird oli minun korviini hyvämaineinen ravintola, jossa en ollut koskaan käynyt koska se on niin kaukana, että sinne pitää lähteä, mutta tällä kertaa oli syy lähteä: tuttava järjesti yhteiskuljetuksen Gallows Birdiin keikalle.

Kuvitelmani siitä, että Angleterre olisi Suomen ainoa cask marquen (Wikipedia) saanut paikka osoittautui vääräksi sillä Gallows Bird on myös saanut cask marquen hiukan Angleterren jälkeen ja nyt St. Urho's on liittynyt joukkoon. Onnittelut Helsingin the gastropubille.

Espoon Niittykummussa sijaitseva Gallows Bird ei ole ulkoapäin maailman hehkein pubi, mutta sisällä odottaa suuresta koostaan huolimatta viihtyisä ravintola. Vaihdoin leppoisalta ja persoonalliselta vaikuttaneen omistajan kanssa muutaman sanan - sosiaalisiin suhteisiin tällaisessä tilanteessa auttaa huomattavasti kun seurueessa on useita olutravintoloiden työntekijöitä.Jos ei nyt suurta gourmeeta niin hapankaalin ja makkaran yhdistelmä esiintyi edukseen verrattuna tyypilliseen suomalaiseen pubiruokaan.Willie, Waylon & Junior with Pena. Voisikohan joskus käydä muidenkin bändien keikoilla? :)Black Rat siideriäUusi tuttavuus Blanche de Bruxelles osoittautui mainioksi vehnäolueksi.

Muualla verkossaRateBeer

KommentitYstävällistä palvelua, hyvä valikoima. Ainut pettymys oli se, että real alet olivat juuri nyt laivassa. Omistaja kertoi, että ensimmäinen pidempi(?) katko vuosiin.

Ravintolan nimi on minusta kummallinen sillä gallows tarkoittaa hirttolavaa ja gallows bird ilotyttöä. Mitäpä nimestä: äijäruokala suosittelee.

Ei kommentteja: