sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Tuk Tuk


View Larger Map

Kun Vaasankatu 19 ollut Little China lopetti minua hiukan harmitti sillä se oli näppärä paikka syödä ennen kuin lähti viettämään turmioelämää, mutta pian samaan liiketilaan ilmestyi thaimaalainen Tuk Tuk. Monet sitä kehuivat, mutta en saanut aikaiseksi kokeilla paikkaa kuin vasta eilen.

Paikka on siisti ja valoisa ja ikkunapaikoilla istutaan lattialla samaan tapaan kuin vaikkapa Kabukin tatamipöydissä. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa ja henkilökunnan kielitaito riitti hyvin käytännön kommunikointiin. Listalta voi valita kastikkeen ja siihen "täytteen" tofusta naudanlihaan. Itse valitsin hapanimeläkastikkeen ja katkaravut.

Annosta odotellessani oli pakko provosoida Facebookissa statuksella on Vaasankadulla thaipaikassa sillä Vaasankatu on tunnettu paremmin hieman erilaisista thai-paikoista. Olin huono provosoija sillä kukaan ei takertunut koukkuun. Taitavat kaverit tuntea minut ja tietää sen, että maksullinen seksi ei kuulu harrastuksiini.

Annos tuli yllättävän kauniina pöytään kahdella lautasella: riisiä neliön muotoisena vierellään puna- ja valkokaalia suikaleina ja katkaravut kastikkeineen toisella. Annos oli hyvä vaikka olisi voinut olla tulisempikin. En muista milloin olisin viimeksi saanut lounarin hinnalla yhtä hyvää ruokaa. Äijäruokala suosittelee.

Muualla verkossaEat.fi

Ei kommentteja: