lauantai 25. huhtikuuta 2009

Streams of WhiskyÄijäruokalassa on oltu melkein vuorokausi nelikymppisiä. Jokin muuri ylittyi, mutta lukuunottamatta sitä, että juhliminen oli oikein hauskaa en havainnut mitään efektejä siitä, että olisin läpäissyt kvanttimekaanisen vallin tunneloitumalla.

Iloittelu alkoi sillä, että kävimme duuniporullalla lounaalla Yumessa, jossa kävin nyt toisen kerran. Ensimmäisen kerran sushi ei tehnyt suurta vaikutusta, mutta tällä kertaa Grillattua tonnikalaa, inkivääri-omenakastikella sapporon kera ja duunikaverien tarjoama tokkurillinen Tyou-Tokusen Kome no Shin Junmai Daiginjo sai sedän kyllä hymyilemään. Jälkiruoaksi keskustelimme tonnikalan kalastuksen ja yleensä ylikalastuksen eettisistä ongelmista.

Myöhemmin duunissa sain vielä onnittelut skumpan ja jäätelön kera. Lahjakortille keksin jo käyttökohteen. Äijäruokala kiittää.

Syntymäpäivävastaanotto oli kantapubissani Hilpeässä hauessa ja ilta meni mukavasti ystävien seurassa. Jonkinlainen illan kruunaus oli se, että söimme Kurvin grillillä makkaraperunat ja se varmasti paransi tämän aamun oloa.

Kiitos kaikille.

4 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Onneksi olkoon! Synttäreitä vietettiin meilläkin kun mieheni täytti eilen 46. Grillattiin vanhan ystävän kanssa jättikatkoja ja sikaa ja juotiin Bernard-Massardia.

Merituuli kirjoitti...

onnea paljon täältä meiltäkin!

Unknown kirjoitti...

Onneksi olkoon täältäkin Enpä muistanut että sinäkin olet tätä huhtikuun lopun porukkaa.

Veera kirjoitti...

Myöhäiset synttärionnittelut!!