maanantai 8. lokakuuta 2018

Treffi Pub & Bistro

Karitsaa

Sain loppukeväästä kutsun Treffi Pub & Bistroon kokeilemaan, että onko bistron ruoka riittävän äijää. Kutsu oli mieluisa, sillä bistro on mieluisa. Kävin Treffissä ensimmäiset kerrat oluella ollessani matkalla Itä-Helsinkiin sukulaisten luokse tai purjehtimaan. Sen jälkeen Treffissä remontoitiin ja ravintola tuli tunnetuksi maukkaista hampurilaistaan, joita olen syönyt kolme kertaa. Näistä kaksi kertaa oli nappisuoritusta ja yksi oikein hyvä.

Monista syistä vierailu lykkääntyi syksyyn. Pyysin sisarentyttäreni seuraksi. Pöydässä päätimme kokeilla menulta jotain muuta, kuin hampurilaisia, jotka olen jo oiviksi todennut.

Herttoniemeläistä olutta

Herttoniemeläistä olutta: Hammertime Etko-panimolta.

Treffin olutvalikoima ei ole pubiksi laaja, mutta miellyttävän paikallinen.

Alkupalalankku

Alkupalalankku.

Alkupalalankku on runsas ja se riittäisi hyvin kevyeksi illalliseksi kahdelle. Yhdelle sitä ei valmisteta. Erityisesti lankussa loistivat lohirisotto ja mustekalat.

Karitsaa

Karitsaa.

Karitsa osoittautui maukkaaksi ja mureaksi. Illallisen suurimpia helmiä.

Fish & Chips

Fish & Chips.

Fish & Chips on suosikkiruokalajejani. Treffin versio oli erittäin kauniisti rakennettu ja rapea, kuten pitääkin. Valitettavasti kuitenkaan maku ei ollut tasapainossa: liika pippuri tuntui selvästi.

Pannacotta

Raparperipannacotta.

Raparperipannacotta oli maukasta.

Suklaabrownie, fudge-kastiketta ja jäätelöä

Suklaabrownie, fudge-kastiketta ja jäätelöä.

Brownien olen muistaakseni syönyt aikaisemminkin. Se ei ole jumalaisen hyvää, se on syntisen hyvää.

Kommentit


Treffi Pub & Bistro on hyvän maineensa ansainnut. Ruoka on herkkullista ja annokset huoliteltuja, mutta annosten kokoja voisi säätää alaspäin, jos asiakas syö kolme ruokalajia. Ravintola on myös hintalaatusuhteeltaan erinomainen. Suosittelen lämpimästi.

Onko Treffin ruoka tarpeeksi äijää? No, on, vaikka blogini nimi onkin tiukan itseironinen.

Ei kommentteja: