sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Gastropub Stone's: lounas

From Äijäruokaa 2013-03

Stone's Burger


Tammikuussa Heidi ja minä kävimme yhdessä Gastropub Stone'sissa. Olen käynyt paikassa ehkä viisi kertaa ja olen ollut jokaisella kerralla tyytyväinen. Ensimmäisellä kerralla kysyin lounaasta ja silloin minulle kerrottiin, että että lounas on tulossa. Työpaikkani ehti kuitenkin muuttamaan Helsingin ydinkeskustasta hieman syrjemmälle. Punnerrus keskustan lounaspaikkoihin on henkisesti korkeampi kuin etäisyyden aiheuttama tuska.

Syntymäpäiväni halusin kuitenkin syödä hieman eri tavalla kuin työpaikkaruokalassa, joten päätin testata Stone'sin lounaan. Olisiko Stone'sin laatu kohdallaan myös lounaalla?

Alkuruoaksi salaattia, joka oli tuoreista aineksista tehty. Leipää ja keittoa. Pääruoaksi Stone's Burger. Kaikki oli hyvää ja Stone's sai taas erityiset pisteensä hampurilaisen sämpylästä ja siitä, että asiakkaalta kysytään missä kypsyysasteessa hän haluaa pihvinsä. Stone'sia voi siis suositella myös lounaspaikkana.

Stone's saa pisteitä myös olutvalikoimastaan sillä hampurilaisen kyytipojaksi voi ottaa vaikkapa suomalaisen pienpanimo-oluen.

6 kommenttia:

Heidi Lehmuskumpu kirjoitti...

Herkullisen näköinen - hyvä kuva!

Onko Stone'sissa alkuruokabuffet vai pitikö ne ostaa erikseen? Mikä oli hampurilaisen lounashinta? Ja muistatko, mihin saakka lounasta saa?

Ari Makela kirjoitti...

Buffet kuuluu kaikkien lounasannosten hintaan.

Aivan edullisimmasta päästä lounas ei ole: keittolounas 8,90 €, buffetlounas 10,90 € ja hampurilainen 13 €. Mutta on se sitten paljon parempaa kuin peruslounas.

Heidi Lehmuskumpu kirjoitti...

Ehkäpä mieheni vie minut tuonne kesällä syömään. :D

Ari Makela kirjoitti...

Sitä ei ehkä voi välttää.

ulla kirjoitti...

Olin täällä sattumoisin eilen. Olin epähuomiossa varannut pöydän matsi-iltana, josta mies ei aluksi kiittänyt. Stone'sin burgerit, oluet + matsi telkkarissa käänsi kuitenkin hänenkin mielensä. Hyvä mesta.

Ari Makela kirjoitti...

Stone's on tosiaan Helsingissä hampurilaisgenren helmi. Nyt onkin hyvä tilaisuus verrata kun lomalla New Yorkissa tulee kuitenkin käytyä kerran hampurilaisella Bareburgerissa.