tiistai 11. toukokuuta 2010

Keittiöpornografiaa II



Kun eilen tulin kotiin niin keittiössä odotti pari kasattua ja paikoilleen laitettua kaappia ja olohuoneen muuton jäljiltä muutenkin vähissä oleva lattiapinta-alasta suuri osa oli kasattujen kaappien ja laatikoiden peitossa. Tänään otettu kuva näyttää kuinka kalusteiden rungot on saatu paikoilleen. Kotona odotti myös iso litteä paketti, luki kulmakaruselli. Jouduin googlaamaan ja sitä kautta oppimaan uuden sanan. Vanhassa keittiökaapistossa samaa tilaa olisi voinut käyttää vain sellaisen tavaran säilyttämiseen, jota ei tarvitse koskaan. Karusellista ja minusta tullee ystäviä.

Hyllytilaa on ruhtinaallisesti enemmän kuin vanhassa kodissani ja varsin paljon enemmän kuin tämän kodin edellisessä kaapistossa. Kasatessani Ketun keittiön Karhuherran kanssa kirjahyllyjäni pohdimmekin, että vasemmalle seinälle sopisi hyvin jonkinlainen hyllystö, mutta onneksi keittiöremontin suunnittelija oli ajatellut samaa.



Pikkukeittiöitä ei ole suunniteltu niin, mutta muun muassa tiskipöydässä oleva reikä ja muutama muu osa viittaavat siihen, että valmius tiskikoneeseen tulee. Ahdasta sille tulee mutta minun kokkaustaajuudellani ja -tavoillani se on hieman, mutta vain hieman, liioitellen välttämätön osa ihmisarvoista elämää.

Ensi viikolla tämän pitäisi olla valmis!

Ei kommentteja: